GTM-PRDZCHH
Prof. Heimburger Award)

Professor Heimburger Award

Heimburger Award

Professor Dr. Norbert Heimburger, som var medarbejder i CSL Behring for mere end tre årtier siden, var en pionér indenfor moderne koagulationsbehandling.

Professor Dr. Heimburger udviklede blandt andet virussikre plasmaprodukter baseret på pasteurisering, hvilket medførte lanceringen af det første effektive virus-inaktive FVIII-koncentrat i 1981.

CSL Behring har skabt Heimburger Awarden for at ære hans minde og for at anerkende den kliniske og/eller prækliniske forskning fra kommende specialister på koagulationsområdet, som er drevet af ønsket om at forbedre behandlingen af patienter med blødningsforstyrrelser. Læs vores nyhedsbrev.

Globalt forskningslegat

CSL Behring har forpligtet sig til at støtte udvikling på koagulationsområdet på længere sigt. Som det fremgår af nylige publikationer, er det vigtigt at sikre kontinuerlig fremgang på dette terapeutiske felt, og gøre det muligt for den næste generation af koagulationsspecialister at etablere sig selv, både medicinsk og videnskabeligt.

 

Detaljer og kvalifikationer

CSL Behring uddeler fem globale legater på EUR 25.000 hver.

Legaterne er forbeholdt forskere med en medicinsk grad eller en PhD. Ansøgere med mindre end 5 års erfaring indenfor koagulationsområdet vil blive foretrukket.

orudsætningen for at søge dette legat er, at man ikke har modtaget tilsvarende støtte tidligere. Legaterne vil være tilgængelige til klinisk og/eller præklinisk forskning inden for koagulationsområdet.

Ansøgning og procedure

Ansøgning (pdf)

Ved spørgsmål angående ansøgning, målsætning og procedurer, kontakt os venligst. Der åbnes for ansøgninger for 2022 fra 4. juli 2022. Ansøgninger bestående af ansøgningsformular, kort CV og forskningsforslag (one-pager) skal modtages senest 7. november 2022 for at komme i betragtning.

Att.: Heimburger Awards Facilitator 

e-mail: Heimburger.award@cslbehring.com

Ansøgninger bedes fremsendt på engelsk til ovenstående adresse.

Tidligere års vindere