GTM-PRDZCHH
Prof. Heimburger Award)

Professor Heimburger Award

Heimburger Awards

Professor Dr. Norbert Heimburger, en CSL Behring medarbejder for mere end tre årtier siden, var en pioner indenfor moderne koagulation terapi. Blandt hans mange resultater, udviklede Prof. Dr. Heimburger virus-sikre plasma produkter baseret på pasteurisering, inklusiv lancering af den første effektive virus-inaktive FVIII koncentrat i 1981.

For at ære hans minde, har CSL Behring kreeret Heimburger Award for at anerkende den kliniske og/eller præklinisk forskning fra kommende koagulations specialister som er drevet af at forbedre behandlingen af patienter med blødningsforstyrrelser. Læs vores nyhedsbrev.

Globalt forskningslegat

CSL Behring er dedikeret til at støtte langvarig udvikling på koagulationsområdet. Baseret på nylige publikationer og feedback fra den medicinske verden, som tillader den næste generation af koagulations specialister både medicinsk og videnskabeligt at bevise sig selv, er det vigtigt at sikre kontinuerlig fremgang på dette terapeutiske område.

Detaljer og kvalifikationer

CSL Behring uddeler fem globale start-up legater, hvert på EUR 20.000

Legaterne er forbeholdt forskere som har en medicinsk grad eller en PhD. Ansøgere med mindre end 5 års fakultetserfaring indenfor hæmostase vil foretrækkes.

Ingen tilsvarende støtte er forudsætning for dette legat. Legaterne er tilgængelige til klinisk og/eller præklinisk forskning inden for koagulationsområdet.

Ansøgning og procedure

Ansøgning (pdf)

Ved spørgsmål angående ansøgning, målsætning og procedurer, venligst kontakt os. Ansøgninger for 2022 åbnes fra 1. juli 2021. Ansøgninger bestående af ansøgningsformular, kort CV og forskningsforslag (one-pager) skal modtages senest 1. november 2021 for at komme i betragtning til næste forløb.

Att. Dr. Henry Mead

Director Medical Affairs Hematology

e-mail: Heimburger.award@cslbehring.com

Ansøgninger skal sendes i engelsk til ovenstående adresse.