Rigshospitalet

Rigshospitalets Blodbank

Her kan du komme med på en tour!

Her hos CSL Behring kalder vi det en tour, fordi rundturen i de tre forskellige universer, oprindeligt er lavet som en 3D-tour der opleves gennem virtual reality briller, og vi er gentagne gange blevet mindet om, at det ikke blot er en film, men en tour :-)

Pia vil helt sikkert have VR-brillerne med og give en demonstration, næste gang hun kommer på besøg hos jer i blodbanken - men hvis I vil smugkigge, så følg plasmadråberne i filmen herunder og snup en tour rundt i de tre universer, hvor der kan findes information omkring plasma, patienter og produkter. Touren kan bruges i mange forskellige forbindelser og med mange formål, evt. i undervisningssammenhæng eller som oplysende information til donorer.

God tour :-) Hilsen CSL Behring

Tag vores 360 Virtual Reality Tour

Hvordan opfatter du samarbejdet med os?

I en travl hverdag er det ikke altid man får vurderet det daglige samarbejde og samlet op på ting, der måske kan gøres på en anden og bedre måde. Som medarbejder i vores blodbank får du nu muligheden…

Tilfredshedsundersøgelse 2015
Tusind tak til alle jer som deltog i spørgeskemaundersøgelsen!

Vi har nu resultatet fra spørgeskemaundersøgelsen klar. Vi har modtaget meget nyttig feedback, som vi nu på bedste vis vil bruge på en konstruktiv måde.

Klik her, se resultatet og nogle af kommentarerne.

Plasma Portalen

10 år efter introduktionen af SPI var det tid til en opdatering og forbedring af vores fælles system. Det blev til Plasma Portalen, som gik i luften den 10. oktober 2016.

Hvis du arbejder med Plasma Portalen i jeres blodbank, vil du måske finde vores Quick-Guide nyttig til at hjælpe dig gennem processen i systemet. Vil du have tilsendt en Quick-Guide, så ring blot til Pia. Du finder hendes telefonnummer på kontakt-siden.

Er der noget, du er i tvivl om, står vi naturligvis altid klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte os.

Link til Plasma Portalen

Ideer til forbedringer

Gode idéer kommer ofte, når man under arbejdet støder på noget, der kan gøres anderledes og bedre. Måske fordi processen er besværlig, langsommelig eller noget helt tredje. Hvis du har forslag og idéer, håber vi ikke, du holder dem for dig selv men kontakter Pia Klemme hos CSL Behring.

Du er altid velkommen til at tage fat i os næste gang, vi besøger blodbanken, men du kan også ringe og maile direkte til os. Vi glæder os til at høre fra dig.

Her finder du vores kontaktinformationer

Samfundsansvar
Den danske selvforsyningsmodel

Se mere her hvordan selvforsyningsmodellen spiller sammen med CSL Behrings værdier.

Værd At Vide Om Plasma

Værd At Vide Om Plasma