GTM-PRDZCHH
Boy with Bike)

Vores patienter

Vores fokus er på dig som patient

Velkommen

Du har sikkert været igennem en lang proces, men nu er du blandt ligesindede. Gennem mange årtier har vi specialiseret os indenfor sjældne og alvorlige sygdomme. Det har givet os en god forståelse, som vi gerne vil anvende i forsøget på at hjælpe. Ved at samarbejde tæt med patienter er vi blevet i stand til at identificere og forfølge nye innovative behandlinger, der imødekommer uopfyldte medicinske behov. Vi fortsætter med at forbedre vores nuværende behandlinger af sygdomme, herunder immundefekter og autoimmune sygdomme, arvelige og erhvervede blødersygdomme, hereditært angioødem og alfa-1-antitrypsinmangel.

Vi er drevet af vores løfte om at redde menneskeliv og forbedre livskvaliteten for vores patienter og deres familier. Vi ved, dét at leve med en sjælden sygdom påvirker mere end én person. Vi tilbyder støttende programmer og aktiviteter, og vi samarbejder med patientforeninger om at forbedre og udvide uddannelses- og oplysningskampagner. Vi samarbejder også med myndighederne om at sikre, at patienter har adgang til den medicin, der er nødvendig for at kunne leve et godt liv.

 

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Immundefekter og autoimmune sygdomme

Som globalt førerende producent af immuglobuliner tilbyder vi et sortiment af de mest tekniske avancerede og kvalitetsikre immunglobulinbehandlinger. Behandlinger er tilgængelige for følgende sygdomme:

  • Primær immundefekt
  • Kronisk inflammatorisk demyeliniserende polyneuropati (CIDP)
  • Idiopatisk trombocytopenisk purpura (ITP)
  • Sekundær immundefekt
  • Kawasaki syndrom (KS)
  • Guillain-Barré syndrom (GBS)

Arvelige blødersygdomme

Vi er global leder inden for innovative lægemidler til behandling af blødersygdomme. Vi tilbyder det største sortiment til behandling af arvelige blødersygdomme med mere end 12 plasmaafledte og rekombinante koagulationsfaktorkoncentrater. Behandlinger er tilgængelige for følgende sygdomme:

Hereditært angioødem (HAE)

Vi har for nyligt introduceret verdens første subkutane forebyggende behandling til anfald af hereditært angioødem (HAE). Samtidig tilbyder vi fortsat vores intravenøse behandling med C1-esteraseinhibitor til behandling efter behov.

Alfa-1-antitrypsinmangel

Vores alfa-1-proteasehæmmer behandler alfa-1-antitrypsinmangel (AATD) hos patienter med alfa-1-relateret emfysem.