GTM-PRDZCHH
Researcher smiling)

Vores virksomhed

Drevet af vores løfte

Det hele begyndte med et løfte. CSL blev grundlagt for mere end 100 år siden med det formål, at redde menneskeliv ved hjælp af de nyeste teknologier. I det seneste århundrede er CSL Behring vokset til at være en global bioteknologisk leder, drevet af det samme løfte om at redde og forbedre menneskeliv. Vi tilbyder det største udvalg af plasmaafledte og rekombinante kvalitetsbehandlinger i vores branche. Vores evne til at skabe innovation og levere livsvigtig medicin til patienter med uopfyldte medicinske behov over hele verden, har givet os det omdømme, at vi altid sætter vores patienter først. Vi er CSL Behring og vi er drevet af vores løfte.

 

CSL Behring i Danmark

Den danske organisation har kontor i Lyngby.

Vi sidder en gruppe dedikerede medarbejdere, der rådgiver, vejleder og servicerer danske læger, sygeplejersker, blodbanker og patienter.

Amgros, Blodbankerne og CSL Behring har gennem flere år haft et velfungerende, stabilt og stærkt samarbejde til gavn for patienter med behov for livsvigtig medicin baseret på plasma fra danske bloddonere. Selvforsyningsmodellen kaldes denne aftale.

Læs mere om den danske selvforsyningsmodel og dansk plasma.

Læs mere om CSL i vores faktaark.

 

Om os

Fokus på sjældne og alvorlige sygdomme

Vores sortiment af innovative lægemidler omfatter et stort udvalg af rekombinante og plasmaafledte produkter til behandling af blødersygdomme, immundefekter og kronisk inflammatorisk demyeliniserende polyneuropati, samt hereditært angioødem og alfa-1-antitrypsinmangel.

Vores værdier

CSLs klare forpligtelse til at efterleve vores værdier har været retningsgivende for os i mange årtier. Vores værdier har været grundlæggende for vores succes. De har hjulpet os med at redde liv og beskytte menneskers sundhed. Vores værdier er årsagen til, at vi i dag har opbygget et renommé for at være en betroet og pålidelig global leder. Vores værdier er helt centrale for, hvordan vores medarbejdere behandler hinanden, træffer beslutninger og løser problemer. Vores værdier er:

Ben Davies

Patientfokus

Vi holder vores løfte overfor patienterne.

to mennesker ser på et mikroskop

Innovation

Vi omsætter innovative idéer til løsninger.

Debra Benson Kennedy

Integritet

Vi holder vores ord.

Samarbejde

Sammen er vi stærkere.

woman at computer

Resultater I topklasse?

Vi er stolte af vores resultater.

Paul McKenzie

Global ledergruppe

Den globale ledergruppes fokus på patienterne gør det muligt for os at opfylde vores forpligtelser over for alle vores interessenter

Global Leadership group